U bent geen lid en wil toch in een museale omgeving uw gasten ontvangen?

De schatkamers en tuin op de begane grond zijn exclusief voorbehouden aan de leden van de sociëteit.

Voor zeer exclusieve bijeenkomsten is zo nu en dan de rijk gedecoreerde zaal aan de achterzijde beschikbaar. Informeer naar de beschikbaarheid.

Deze ruimte heeft geen touchscreen, geen soundsystem en geen LED schermen. Wel 270 jaar oude wanddecoraties, lambrisering en een kunstwerk van een schouw. En een eigen bar met koffiemachine en wijnkoeler in de aanbouw.

Exclusief

De Dieu als geheel is al exclusief, springt er nog een ruimte uit? Zeker, de schatkamers op de begane grond zijn van museale waarde en behoren tot de top van het nationale cultuur-historisch erfgoed. Ze zijn echter exclusief voorbehouden aan de leden van de sociëteit. Behalve één. Voor uitzonderlijke klanten met uitzonderlijke wensen is wellicht de tuinzaal te gebruiken. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

De tuinkamer

Wanneer u door de rijk gedecoreerde gang richting de tuin loopt, passeert u de tuinkamer. Deze ruimte is onder meer de voormalige eetkamer van de familie Van der Feen de Lille geweest. In die tijd hing de kamer vol met schilderijen van familie en relaties. Uiteraard de Van der Feen de Lille’s, maar ook de Sixen en zelfs de koninklijke familie was vertegenwoordigd. De kamer is rijk en stijlvol ingericht met z’n 18e eeuwse wandschilderingen, fraaie schouw, visgraatparket en elegant maar modern meubilair. Vanuit deze kamer, waar u met gemak met z’n dertigen in kan vertoeven, heeft u toegang tot de luxe koffiemachine en drankenkoeling in de aanbouw.

Wilt u ook eens in een van onze ruimtes vergaderen?

Neem contact op met ons team, zij informeren over eventuele mogelijkheden. Bel tijdens kantooruren: 072 220 52 66.